FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dovršen izbor filmova za "Motovun Online"

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Motovun film festival dovršio jeizbor kratkih filmova za ovogodišnji program "Motovun Online", koji ćese za vrijeme festivala moći pogledati i na službenim web stranicamawww.motovunfilmfestival.com, priopćili su danas organizatori.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Motovun film festival dovršio je izbor kratkih filmova za ovogodišnji program "Motovun Online", koji će se za vrijeme festivala moći pogledati i na službenim web stranicama www.motovunfilmfestival.com, priopćili su danas organizatori.

Motovun Online program je u sklopu Festivala koji se sastoji od kratkih filmova, trajanja do 15 minuta.

Za vrijeme Festivala ti se filmovi mogu gledati i putem službenih festivalskih internet stranica, a organizatori smatraju da je to jedan od najboljih načina približavanja festivala onima koji ga nisu u mogućnosti posjetiti.

Pobjednika ove kategorije do kraja će Festivala odabrati tročlani žiri filmskih profesionalaca: Stefan Arsenijević iz Beograda, Nenad Puhovski iz Zagreba i Benjamin Filipović iz Sarajeva, a nagradu autoru dodijeliti će generalni sponzor VIPnet, koji i omogućuje gledanje filmova na službenim web-stranicama.

U konkurenciji je 30 filmova iz Španjolske, Nizozemske, Švedske, SAD-a, Kanade, Švicarske, Njemačke, Izraela, Gruzije, Italije, Velike Britanije, Norveške, Rusije, SiCG, Novog Zelanda, Južne Koreje i Hrvatske.

Pet kratkih filmova napravljeno je u koprodukciji Norveške i Kanade, Velike Britanije i Indije, Maroka i Francuske, Mađarske i Njemačke te SAD-a i Meksika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙