FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula: Za Festival amaterskog filma prijavljeno 49 filmova

PULA, 12. srpnja 2005. (Hina) - Za Festival amaterskog filma, koji ćese održati u sklopu pulskoga Filmskog festivala od 16. do 23. srpnja,prijavljeno je 49 filmova 32 autora iz pet zemalja, priopćeno je danasiz Ureda za odnose s javnošću 52. festivala igranog filma u Puli.
PULA, 12. srpnja 2005. (Hina) - Za Festival amaterskog filma, koji će se održati u sklopu pulskoga Filmskog festivala od 16. do 23. srpnja, prijavljeno je 49 filmova 32 autora iz pet zemalja, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću 52. festivala igranog filma u Puli.

Na natječaj za Drugi festival amaterskog filma mogli su se prijaviti filmovi snimljeni do rezolucije 640x480 u trajanju od pet sekunda do pet minuta i u bilo kojem videoformatu.

Radove su na ovogodišnji festival prijavili autori iz Hrvatske, Madžarske, SiCG, Argentine i Kolumbije.

"Toliku broju radova jako se veselimo jer to dokazuje kako film ne mora biti napravljen skupom filmskom opremom i s velikom filmskom ekipom", istaknula je organizatorica projekta Svetlana Barać. Dodala je kako je taj festival u samo godinu dana očito postao poznat diljem svijeta, što potvrđuju prijave iz Argentine i Kolumbije.

Filmovi uvršteni u natjecateljski raspored borit će se za nagrade žirija i publike.

Festival igranog filma u Puli održat će se na trima gradskim predjelima - u Areni, u prostorima zajednice Talijana i Istarskom narodnom kazalištu - a bit će prikazano 50 filmskih naslova u raznim programima.

(Hina) xdspo ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙