FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za školu u Slunju Japanci darovali 15.000 eura

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Radi poboljšanja uvjeta rada uosnovnoj školi u Slunju, japanska Vlada će izdvojiti 15.392 eura zanabavku novog školskog namještaja, nastavnih pomagala i opreme,priopćeno je danas iz japanskog Veleposlanstva u Hrvatskoj.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Radi poboljšanja uvjeta rada u osnovnoj školi u Slunju, japanska Vlada će izdvojiti 15.392 eura za nabavku novog školskog namještaja, nastavnih pomagala i opreme, priopćeno je danas iz japanskog Veleposlanstva u Hrvatskoj.

Osnovna škola Slunj bila je oštećena u ratu, ali se od 1996., kada je školska zgrada djelomično rekonstruirana, ondje ponovno održava redovita nastava.

Darovni ugovor između Veleposlanstva Japana i Osnovne škole Slunj bit će potpisan u prostorijama škole 14. srpnja, a potpisat će ga japanski veleposlanik u Hrvatskoj Kaname Ikeda i ravnatelj škole Tome Cvitković.

U priopćenju veleposlanstva Japana u Hrvatskoj navodi se da japanska Vlada kroz program donacija pomaže i druge programe, obnovu i opremanje u nevladinim organizacijama, obrazovnim ustanovama, bolnicama i lokalnoj samoupravi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙