FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen natječaj za dodjelu donacija Zagrebačke banke

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka banka priopćila je danas dasu stručne komisije podržale 46 projekata od ukupno 929 prijavapristiglih na danas završeni Natječaj za dodjelu donacija Zagrebačkebanke, namijenjenih razvoju društvene zajednice.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka banka priopćila je danas da su stručne komisije podržale 46 projekata od ukupno 929 prijava pristiglih na danas završeni Natječaj za dodjelu donacija Zagrebačke banke, namijenjenih razvoju društvene zajednice.

Natječaj pod nazivom "Učimo, čuvajmo, stvarajmo" raspisan je u četiri kategorije - djeca i mladi, humanitarno djelovanje, umjetnost i kulturna baština, a nagrađeni projekti bit će podržani donacijom od 1,2 milijun kuna.

Među projektima koji su dobili donaciju je i Kulturna udruga Glumci u Zagvozdu, koja je u kategoriji Umjetnost za kazališne susrete Glumci u Zagvozdu dobila donaciju u iznosu od 70.000 kuna.

Tu je, među ostalima, i splitsko Društvo multiple skleroze za fizikalnu rehabilitaciju koje je dobilo donaciju od 67.500 kuna, a 64.000 kuna dobilo je Društvo osoba s invaliditetom "Baranjsko srce" za socijalizaciju i psihosocijalnu adaptaciju djece s posebnim potrebama na području Baranje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙