FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Caritas: uručena donacija udruge njemačkih vojnika

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Udruga vojnika njemačke vojske"Lachen helfen" (Pomagati osmijeh) za pomoć djeci u ratnim i kriznimpodručjima uručila je danas ortopedska pomagala i darove za djecuvrijedne 20.000 kuna za korisnike Caritasa Zagrebačke nadbiskupijeravnateljici Jeleni Brajši, priopćeno je iz Caritasa.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Udruga vojnika njemačke vojske "Lachen helfen" (Pomagati osmijeh) za pomoć djeci u ratnim i kriznim područjima uručila je danas ortopedska pomagala i darove za djecu vrijedne 20.000 kuna za korisnike Caritasa Zagrebačke nadbiskupije ravnateljici Jeleni Brajši, priopćeno je iz Caritasa.

Donacija je usmjerena na Caritas na preporuku njemačkog vojnog izaslanika u Hrvatskoj pukovnika Wolfganga K. P. Schultza.

Udruga "Lachen helfen" osnovana je 1995. godine na inicijativu njemačkih vojnika koji su bili na službi u Hrvatskoj, a od 1998. ta je inicijativa zaživjela na razini čitave njemačke vojske pa se danas pokreću slične akcije svugdje gdje su prisutni njemački vojnici, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙