FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američki radnici "profućkaju" dva sata na poslu

BOSTON, 11. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki radnici priznaju da"profućkaju" dva sata na poslu tako što surfaju po internetu, druže ses kolegama ili jednostavno "zuje okolo", pokazalo je najnovijeistraživanje objavljeno u ponedjeljak.
BOSTON, 11. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Američki radnici priznaju da "profućkaju" dva sata na poslu tako što surfaju po internetu, druže se s kolegama ili jednostavno "zuje okolo", pokazalo je najnovije istraživanje objavljeno u ponedjeljak.

Većina američkih tvrtki smatrala je da je to vrijeme upola manje, no radnici priznaju da ništa pametno ne rade dva sata za godišnju plaću koja ukupno za sve njih iznosi 759 milijardi dolara, objavili su AmericanOnline i Salary.com.

U to vrijeme nije uračunata stanka za ručak.

Od 10.044 ispitanih radnika, njih 33 posto reklo je da se neproduktivnim aktivnostima bavi jer nema dovoljno posla, a četvrtina stoga što je slabo plaćena.

U tome nema razlike između žena i muškaraca, no stariji su radnici značajno savjesniji od mlađih.

Potpredsjednik Salary.com-a Bill Coleman smatra da su neke od tih aktivnosti, kao što je surfanje Internetom, mogu biti pozitivne i rezultirati novim poslovnim idejama ili pozitivnom radnom atmosferom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙