FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beganoviću za ubojstvo malodobne V. Jovanović - 35 godina

VUKOVAR, 16. lipnja 2005. (Hina) - Vijeće za mladež Županijskog suda uVukovaru pod predsjedanjem suca Slavka Teofilovića danas je HuseinaBeganovića (63), optužena za ubojstvo malodobne Violete Jovanović skojom je živio u izvanbračnoj zajednici, osudilo na jedinstvenuzatvorsku kaznu od 35 godina.
VUKOVAR, 16. lipnja 2005. (Hina) - Vijeće za mladež Županijskog suda u Vukovaru pod predsjedanjem suca Slavka Teofilovića danas je Huseina Beganovića (63), optužena za ubojstvo malodobne Violete Jovanović s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici, osudilo na jedinstvenu zatvorsku kaznu od 35 godina.

Beganović je optužen da je 26. srpnja 2004. u Tovarniku nedaleko od Vinkovaca u kući u kojoj je živio ubio tada 17-godišnju Violetu Jovanović, državljanku BiH sa stalnim boravkom u Hrvatskoj.

Djevojku je ubio dok je spavala, zadavši joj više udaraca čekićem u glavu. Kad je počinio ubojstvo, Beganović se prijavio u Policijsku postaju u Tovarniku.

Prisjećajući se dana ubojstva, Beganović je naveo kako ga je u prepirci Violeta Jovanović udarila metlom, a nakon toga se više ničega ne sjeća.

"Sat vremena pošto me Violeta udarila metlom, prisjećam se kao da sam Violetu udario čekićem", rekao je Husein Beganovć i dodao kako se ne osjeća krivim, ali ga grize savjest te se kaje.

Husein Beganović se nakon uhićenja nalazio u pritvoru Okružnog zatvora u Osijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙