FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP napravio foto-robot osumnjičenog za ubojstvo Dine Pokrovca

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija napravila jefoto-robot muškarca za kojeg pretpostavlja da je u subotu ustrijeliosportskog menadžera Dinu Pokrovca, potvrdio je sinoć glasnogovornikMUP-a Zlatko Mehun.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija napravila je foto-robot muškarca za kojeg pretpostavlja da je u subotu ustrijelio sportskog menadžera Dinu Pokrovca, potvrdio je sinoć glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

Na osnovu prikupljenih informacija policijski istražitelji napravili su foto-robot muškarca starog između 40 i 45 godina, izjavio je Mehun za Hrvatsku televiziju.

Policija u nedjelju nije objavila rezultate obdukcije, no mediji navode da je sportski menadžer usmrćen s dva metka u prsa i jednim u glavu.

Više podataka o novim saznanjima - foto-robotu, informacijama prikupljenim saslušavanjem svjedoka i vještačenjem triju pronađenih čahura - policija bi trebala objaviti na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Pokrovac je ubijen u subotu između 2,30 i 3,20 sati na stubištu svoje zgrade u Korčulanskoj ulici.

Osim kao nogometni menadžer igrača Hajduka i Hrvatske nogometne reprezentacije Nike Kranjčara, u javnosti je bio poznat kao ugostitelj i poduzetnik.

Nakon što mu je prije nešto više od godinu dana ispred zgrade u kojoj je živio zapaljen skupocjeni mercedes, mediji su ga počeli povezivati i s organiziranim kriminalom.

Večernji list u izdanju od ponedjeljka objavio je i razgovor s trenerom zagrebačkog Dinama Josipom Kužeom koji je rekao da ga je Pokrovac kamatario.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙