FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Carinska uprava: Na graničnim prijelazima promet bez zastoja

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Carinska uprava Ministarstva financijaizvijestila je da je promet putnika i robe na graničnim prijelazimauobičajen i bez zastoja unatoč štrajku upozorenja Carinskog sindikataHrvatske.
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Carinska uprava Ministarstva financija izvijestila je da je promet putnika i robe na graničnim prijelazima uobičajen i bez zastoja unatoč štrajku upozorenja Carinskog sindikata Hrvatske.

U popodnevnu priopćenju za javnost navodi se da su poduzete sve zakonske mjere i radnje kako bi se osigurao carinski postupak i da štrajk upozorenja Carinskog sindikata Hrvatske ne bi ometao putnički i robni promet na svim graničnim prijelazima i unutarnjim robnim ispostavama.

Po najnovijim podatcima promet putnika i robe na graničnim prijelazima i unutarnjim robnim ispostavama uobičajen je i bez zastoja. Također, rad je organiziran tako da u prometu putnika i robe nema zastoja, a učinjeno je sve kako bi se roba carinila neometano.

Na graničnim prijelazima prema Madžarskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini te na jugu Hrvatske promet putnika i robe je uobičajen za ovo doba godine.

Na graničnom prijelazu u Bregani pojačan je putnički promet, što se i očekivalo za početak turističkog vala uoči vikenda. U priopćenju se podsjeća da je na tom graničnom prijelazu ionako već neko vrijeme otežan robni carinski postupak na ulazu u Hrvatsku zbog građevnih radova, o čemu je javnost već izviješćena.

Također, povećan je izlazni putnički promet na graničnom prijelazu u Bajakovu. To je uobičajeno u ovo doba godine, kad su turski državljani u provozu kroz Hrvatsku radi odlaska na godišnje odmore, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙