FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poruka kardinala Puljića reisu Ceriću u povodu Srebrenice

SARAJEVO,8. srpnja(Hina) - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljićuputio je, u povodu desete obljetnice srebreničke tragedije,reisu-ul-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafi Cerićuizraze "ljudske i vjerničke blizine i suosjećanja sa svim nevinimžrtvama kao i sa svim ucviljenima iz obitelji ubijenih", prenosi upetak Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA).
SARAJEVO,8. srpnja(Hina) - Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić uputio je, u povodu desete obljetnice srebreničke tragedije, reisu-ul-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafi Ceriću izraze "ljudske i vjerničke blizine i suosjećanja sa svim nevinim žrtvama kao i sa svim ucviljenima iz obitelji ubijenih", prenosi u petak Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA).

U kardinalovoj poruci reisu Ceriću ističe se nada u Božju providnost koja će osigurati postojanje pravednoga društva, gdje će svaki zločin biti nazvan pravim imenom kako bi na taj način istina i pravda zauzeli svoje mjesto koje dolikuje gradnji mira u BiH.

Kardinal Puljić na kraju podsjeća da je, kako se to u Bosni već kaže, "svatko prema svome zakonu" uključen u molitvu za nevine žrtve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙