FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: u subotu susreti kršćana reformacijske baštine

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Petnaestak crkava reformacijskebaštine iz cijele Hrvatske u Zagrebu će u subotu, 11. lipnja,organizirati tradicionalne kršćanske susrete "Hrvatska za Isusa",kojima je cilj ukazati na istinu principa Evanđelja, najavio je danasna konferenciji za novinare koordinator susreta pastor Mario Dučić.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Petnaestak crkava reformacijske baštine iz cijele Hrvatske u Zagrebu će u subotu, 11. lipnja, organizirati tradicionalne kršćanske susrete "Hrvatska za Isusa", kojima je cilj ukazati na istinu principa Evanđelja, najavio je danas na konferenciji za novinare koordinator susreta pastor Mario Dučić.

Kršćani reformacijske baštine okupit će se ujutro na Trgu sv. Marka na zajedničkoj molitvi za vlasti, a nakon toga će u povorci krenuti na Trg Petra Preradovića gdje će pastori uputiti građanima poruke iz Biblije i pozvati na očuvanje obitelji i kršćanskog morala.

Crkve reformacijske baštine predstavit će se i glazbeno-scenskim nastupom, izdavaštvom i programima u borbi protiv ovisnosti od droge, rečeno je na konferenciji u zagrebačkoj Crkvi cjelovitog Evanđelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙