FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen "HIV/AIDS tramvaj"

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za oboljele odHIV/AIDS-a predstavila je danas ispred sjedišta ZET-a oslikani"HIV/AIDS" tramvaj, koji će Zagrebom prometovati idućih godinu dana sciljem podizanja svijesti o rizicima "HIV/AIDS-a i senzibiliziranjagrađana o mogućim posljedicama nepromišljenih odluka.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za oboljele od HIV/AIDS-a predstavila je danas ispred sjedišta ZET-a oslikani "HIV/AIDS" tramvaj, koji će Zagrebom prometovati idućih godinu dana s ciljem podizanja svijesti o rizicima "HIV/AIDS-a i senzibiliziranja građana o mogućim posljedicama nepromišljenih odluka.

Projekt je sa 160 tisuća kuna financirao Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrbi, a novac za zakup promidžbenog prostora i izradu i aplikaciju poruka odobreni su na javnom natječaju za programe promicanja zdravlja i prevencije bolesti od posebnog interesa Grada Zagreba.

HIV/AIDS tramvaj dizajnirala je Rafaela Dražić, apsolventica na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu. Na tramvaju se nalaze osnovni podaci o udruzi te poruke građanima o potrebi prevencije te bolesti.

Tijekom današnje promotivne vožnje, građanima je na tramvajskim stajalištima dijeljen informativno -edukativni materijal.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙