FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 10. do 13. lipnja

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će dana biti relativno nepovoljna što može loše utjecati naraspoloženje meteoropata i kroničnih bolesnika, izvijestio je danasZavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će dana biti relativno nepovoljna što može loše utjecati na raspoloženje meteoropata i kroničnih bolesnika, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak relativno nepovoljna biometeorološka situacija kod osoba osjetljivih na vrijeme može uzrokovati slabije raspoloženje, poteškoće s koncentracijom i prolazne glavobolje. Kroničnim plućnim bolesnicima preporučuje se boravak u kućnim uvjetima, a kronični reumatski bolesnici trebaju izbjegavati tjelesne napore. Kronični srčani bolesnici trebaju redovito uzimati lijekove, a moguće su tegobe s krvnim tlakom. Koncentracija peluda drveća u zraku je umjerena, a trava i korova niska. Ultravioletno zračenje je niske jačine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙