FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisana tjeralica za odbjeglim osuđenikom Leonom Sulićem

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija raspisala jetjeralicu za Leonom Sulićem (60), nepravomoćno osuđenim na sedamgodina zatvora zbog 15,5 milijuna kuna "teških" malverzacija u"Croatia busu", kojega se već tjedan dana ne može pronaći na poznatimadresama.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija raspisala je tjeralicu za Leonom Sulićem (60), nepravomoćno osuđenim na sedam godina zatvora zbog 15,5 milijuna kuna "teških" malverzacija u "Croatia busu", kojega se već tjedan dana ne može pronaći na poznatim adresama.

Policija je tjeralicu raspisala po nalogu suca zagrebačkog Županijskog suda Vladimira Pavlekovića koji je prošlog tjedna Sulića nepravomoćno osudio na sedam godina zatvora.

Sulić se nije pojavio na objavi presude, a budući je za kazne dulje od pet godina predviđeno da se osuđenik odmah privede, sudac je izdao nalog za uhićenjem i njegovim privođenjem u zatvor. Policija ga proteklih dana nije uspjela pronaći na adresi stanovanja, pa je o tome obavijestila suca koji je dao nalog za raspisivanjem tjeralice koja se odnosi na područje Hrvatske. S tjeralicom će biti upoznate sve policijske uprave i granične postaje, a ako policija bude imala čvrste indicije da je Sulić napustio Hrvatsku moguće je i raspisivanje međunarodne tjeralice.

Njegov odvjetnik Dragutin Kasapović rekao je da ne zna gdje je Sulić i nije želio komentirati današnja nagađanja tiska da je njegov klijent uoči objave presude otišao na hodočašće u svetište u Lourdes ili u SAD kod brata.

"Provjeravamo sve informacije i kada budemo imali čvrste indicije da bjegunac nije u Hrvatskoj od suda ćemo zatražiti nalog za raspisivanjem i međunarodne tjeralice", izjavio je načelnik ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙