FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: za Vatrogasnu olimpijadu 5,5 milijuna kuna

VARAŽDIN, 6. srpnja 2005. (Hina) - U Varaždinu završavaju pripreme za13. međunarodno vatrogasno natjecanje, Vatrogasnu olimpijadu, i 15.međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži, koje počinje u nedjelju,17. i traje do 24. srpnja.
VARAŽDIN, 6. srpnja 2005. (Hina) - U Varaždinu završavaju pripreme za 13. međunarodno vatrogasno natjecanje, Vatrogasnu olimpijadu, i 15. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži, koje počinje u nedjelju, 17. i traje do 24. srpnja.

Na natjecanje, pod pokroviteljstvom predsjednika Stjepana Mesića, do sada su se prijavila 3125 sudionika iz više od 30 zemalja, a najviše natjecateljskih disciplina održat će se na stadionu SKUNC-a "Sloboda", koji je za tu prigodu posebno uređen.

Natjecatelji i tehničko osoblje biti će smješteni u sedam srednjih i pet varaždinskih osnovnih škola te Studentskom domu.

Za uređenje škola, stadiona, parkirališta i prilaznih cesta i pješačko-biciklističkih staza iz gradskog proračuna izdvojeno je više od 5, 5 milijuna kuna, rečeno je danas na konferenciji za novinare gradonačelnika Ivana Čehoka i pročelnika Gradskog komunalnog odjela Marijana Bakulića pred SKUNC-om.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙