FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pariški boutique se ispričava Oprah Winfrey

PARIZ, 23. lipnja 2005. (Hina/AP) - Lanac trgovina luksuznom robomHermes ispričao se Oprah Winfrey zato što ju je prošloga tjedna jedanod njegovih pariških boutiquea odbio uslužiti s objašnjenjem da jezatvoren radi promidžbene manifestacije.
PARIZ, 23. lipnja 2005. (Hina/AP) - Lanac trgovina luksuznom robom Hermes ispričao se Oprah Winfrey zato što ju je prošloga tjedna jedan od njegovih pariških boutiquea odbio uslužiti s objašnjenjem da je zatvoren radi promidžbene manifestacije.

Oprah Winfrey i njena pratnja nisu uspjeli ući u jedan pariški Hermesov boutique 14. lipnja u 18,45 sati, navela je tvrtka u izjavi. Uobičajeno vrijeme zatvaranja dućana je u 18,30 no prestižni dućani običavaju raditi iznimke za poznate ličnosti. Te se večeri, međutim, "unutra pripremao promidžbeni happening zatvoren za javnost", kaže se u izjavi.

"Hermes žali što nije mogao izraziti dobrodošlicu gospođi Oprah Winfrey i njezinoj pratnji kako bi joj pružio svu pozornost i uslugu koju Hermes predano nastoji pružiti svakom svojem klijentu u svijetu. Hermes izražava svoje iskrene žaljenje za bilo kakav nesporazum koji su te okolnosti mogle prouzročiti", kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙