FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Ljeto u Dubravi" svake srijede u srpnju i kolovozu

ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - "Ljeto u Dubravi" naziv je programatamošnjega Narodnoga sveučilišta sastavljena od kazališnih predstava,radionica i igraonica za djecu i mlade koje će se održavati svakesrijede u srpnju i kolovozu.
ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - "Ljeto u Dubravi" naziv je programa tamošnjega Narodnoga sveučilišta sastavljena od kazališnih predstava, radionica i igraonica za djecu i mlade koje će se održavati svake srijede u srpnju i kolovozu.

Uz Dječje kazalište "Dubrava", Kazalište "Merlin", "Tigar teatar" i Gradsko kazalište "Žar ptica", program je ove godine prvi put proširen gostovanjem kazališnih kuća izvan Zagreba - virovitičkim Kazalištem i požeškim Gradskim kazalištem.

Priredba "Ljeto u Dubravi" takvom koncepcijom programa, nakon dvanaest godina, postaje pravi dječji festival, kaže Dunja Brankov iz Narodnoga sveučilišta "Dubrava". Napominje da je to jedini kulturni program za djecu i mladež koji se u kontinuitetu održava cijelo ljeto.

Ovogodišnje "Ljeto u Dubravi" sufinancirat će Gradski ured za kulturu, Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb te Raiffeisenbank Austria.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙