FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-HT: prosvjed pred HOTO-om štetan je za radnike

ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Prosvjed Republičkog sindikata radnikaHrvatske ispred sjedišta T-HT-a u HOTO tornju, Uprava T-HT-a udanašnjem priopćenju ocjenjuje "nepotrebnim i štetnim", prvenstveno zaradnike Euresta, ali i za radnike T-HT-a.
ZAGREB, 5. srpnja 2005. (Hina) - Prosvjed Republičkog sindikata radnika Hrvatske ispred sjedišta T-HT-a u HOTO tornju, Uprava T-HT-a u današnjem priopćenju ocjenjuje "nepotrebnim i štetnim", prvenstveno za radnike Euresta, ali i za radnike T-HT-a.

Predstavnici sindikata, na čelu s Jadrankom Veharom, svjesno ignoriraju relevantne činjenice iz poslovanja svih uključenih kompanija, pa ih Uprava ponovno poziva na nastavak jednostrano prekinutog dijaloga, kaže se u priopćenju.

"Sindikat koji organizira prosvjed svojim neodgovornim ponašanjem ne radi u interesu radnika koje zastupa, već isključivo na vlastitoj medijskoj promociji".

Uprava odbacuje sindikalne optužbe o kršenju sporazuma i ugovora, koji su potpisani prilikom izdvajanja radnika neosnovnih djelatnosti u tvrtke Eurest Croatia i Posilović zaštita, te ističe o da redovito i u potpunosti ispunjava sve svoje obveze.

T-HT predstavlja samo jednu od uključenih strana, te ne može utjecati na brzinu kojom ostali partneri rješavaju svoje probleme, kaže se u priopćenju i podsjeća da je T-HT na vlastiti trošak angažirao revizorsku kuću radi utvrđivanja financijskog stanja u Eurestu.

Uprava T-HT-a očekuje da će do konačnog dogovora doći vrlo skoro i da će prava njihovih bivših radnika biti zaštićena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙