FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 5. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 5. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je u utorak izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) koje ga je izvijestilo o tijeku priprema za dobivanje organizacije Europskog nogometnog prvenstva 2012. kojeg bi zajedno organizirali Mađarska i Hrvatska. "U potpunosti podržavam ovaj projekt koji bi nam mogao donijeti ne samo nove športske objekte, nego bi na njemu mogli i zaraditi. Zajedničkom organizacijom s Mađarskom, koja je članica Europske unije, otvorili bi mnoge puteve prema integracijama kojima težimo", rekao je predsjednik Mesić.

BUDIMPEŠTA - Mađarski parlament u ponedjeljak je dao podršku zajedničkoj kandidaturi Hrvatske i Mađarske za organizaciju Europskog nogometnog prvenstva 2012. godine, objavila je danas novinska agencija Reuters. Hrvatski Sabor to bi trebao učiniti narednih dana. Još početkom godine Vlada RH dala je svoju suglasnost hrvatsko-mađarskoj kandidaturi. Uefa će o domaćinu EP 2012. odlučiti u prosincu sljedeće godine.

LONDON - Chelsea je Liverpoolu ponudio 32 milijuna funti za kapetana Stevena Gerrarda, ali je europski prvak odbio ponudu. "Mogu vam potvrditi da smo dobili ponudu Chelseaja. No, nećemo je prihvatiti", izjavio je izvršni direktor Liverpoola Rick Parry.

PARIZ - Francuski reprezentativni veznjak Vikash Dhorasoo (31) pojačao je pariški PSG, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

MILANO - Grčki nogometni vratar Dimitrios Eleftheropoulos (30) potpisao je jednogodišnji ugovor s viceprvakom Europe AC Milanom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙