FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13 sati

ZAGREB, 27. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:
ZAGREB, 27. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13 sati:

CARSON - Posljednjeg dana atletskog prvenstva SAD u kalifornijskom Carsonu, koje ujedno predstavlja kvalifikacije za SP u Helsinkiju, briljirao je 19-godišnji Kerron Clement, koji je pobijedio na 400m prepone s najboljim rezultatom sezone (47.24). Ujedno to je najbolji rezultat koji je postignut na 400m prepone u posljednjih sedam godina, te sedmi svih vremena. Clement je rođen na Trinidadu, a pažnju javnosti skrenuo je na sebe kada je u ožujku srušio svjetski dvoranski rekord na 400m, kojeg je dotad držao legendarni Michael Johnson.

CARSON - Trostruki svjetski prvak Maurice Greene, koji nije uspio osigurati mjesto u američkoj atletskoj reprezentaciji u disciplini 100m za SP u Helsinkiju, izjavio je kako je spreman nastupiti u štafeti 4x100. "Ako Gatlin i Crawford izraze želju da budem član momčadi, trčat ću štafetu 4x100 na SP u Helsinkiju", izjavio je Greene, koji je u finalu prvenstva SAD-a na 100m morao odustati 30 metara prije cilja zbog ozljede tetive koljena.

BUENOS AIRES - Nogometaši Velez Sarsfielda novi su prvaci Argentine. U pretposljednjem prvenstvenom kolu Velez Sarsfield je na domaćem terenu pobijedio Estudiantes 3:0, te u odnosu na drugoplasirani Racing Club ima nedostižnih šest bodova prednosti. Velezu je to šesti naslov prvaka Argentine, a prvi nakon 1998. godine.

LJUBLJANA - Nekadašnji izbornik nogometne reprezentacije Slovenije i prošlogodišnji kandidat za mjesto hrvatskog izbornika Srećko Katanec novi je izbornik reprezentacije Kuvajta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙