FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 23. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 23. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

BUENOS AIRES - Nakon što je smršavio više od 30 kg najbolji nogometaš u povijesti 44-godišnji Diego Maradona pun je radnog elana. Legendarni Argentinac postao je potpredsjednik svog omiljenog kluba Boca Juniorsa.

SAO PAULO - U prvoj polufinalnoj utakmici južnoameričkog nogometnog Libertadores kupa Sao Paulo je na domaćem terenu pobijedio River Plate 2:0. Pogotke su postigli Danilo (77) i Rogerio Ceni (89-11m). Drugi polufinalni par čine brazilski Atletico Paranaense i meksička Guadalajara. Oni prvu utakmicu igraju u četvrtak u Brazilu.

RIM - Novi talijanski nogometni prvoligaš Genoa, koji se vratio u elitno natjecanje nakon deset godina, imenovao je Francesca Guidolina (49) novim trenerom prve momčadi.

LONDON - Europski viceprvak AC Milan odbio je Chelseajevu ponudu za Andrija Ševčenka vrijednu 85 milijuna eura. Također, Ševčenku je nuđena tjedna plaća od 225.000 eura.

CARSON - Ljubitelji atletike 8. srpnja će na mitingu Zlatne lige u Rimu moći uživati u dvoboju najbržih sprintera današnjice - olimpijskog prvaka Justina Gatlina i svjetskog rekordera na 100m Asafe Powella. Bit će to njihovo prvo sučeljavanje nakon što je Jamajćanin Powell 14. lipnja u Ateni postavio svjetski rekord (9,77 sekundi). Ove godine već su se jednom sreli, 4. lipnja na mitingu u Eugeneu. Obojica su istrčala 9,84 sekundi, ali je pobjeda nakon pregleda foto-finiša pripala Gatlinu.

WASHINGTON - Milwaukee Bucksi, za koje igra hrvatski košarkaš Toni Kukoč, ostali su bez trenera, nakon što je u srijedu otkaz dobio Terry Porter, koji je momčad vodio posljednje dvije sezone.

RIO DE JANEIRO - Drugu sezonu zaredom osvajač brazilskog nogometnog kupa je drugoligaška momčad. Prošle godine to je uspjelo Santo Andreu, a ove igračima Pauliste, koji su u dvije finalne utakmice bili bolji od Fluminensea.

ISTANBUL - Turski nogometni savez otpustio je dosadašnjeg izbornika A reprezentacije Ersuna Yanala, a kao razlog se navode loši rezultati u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Njemačkoj.

ZAGREB - Rezultati utakmica 3. kola skupine B Kupa Konfederacija:

Grčka - Meksiko 0-0

Japan - Brazil 2-2

TABLICA:

1 Meksiko 3 2 1 0 3 1 7

2 Brazil 3 1 1 1 5 3 4

3 Japan 3 1 1 1 4 4 4

4 Grčka 3 0 1 2 0 4 1

Parovi polufinala:

Njemačka - Brazil

Meksiko - Argentina

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙