FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 28. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 28. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

ALMERIJA - Hrvatska će i danas imati predstavnike u finalima plivačkih nadmetanja na XV. Mediteranskim igrama u Almeriji. Plasman u posljepodnevno finale na 50 metara prsno za žene izborile su Dajana Zoretić i Smiljana Marinović. U utrci plivača u ovoj disciplini naš rekorder Vanja Rogulj je s rezultatom 28.45 isplivao četvrti rezultat kvalifikacija. U poslijepodnevnim finalima nastupit će i obje naše štafete na 4x100 mješovito.

BUENOS AIRES - Izbornik teniske Davis Cup reprezentacije Argentine Alberto Mancini objavio je sastav momčadi za četvrtfinalni dvoboj Svjetske skupine protiv Australije, koji se u srpnju igra u Sydneyu. Boje Argentine branit će finalist Roland Garrosa Mariano Puerta, Guillermo Coria i David Nalbandian, dok bi u paru trebali igrati Gaston Etlis i Martin Rodriguez. U sastavu nema prošlogodišnjeg pobjednika Roland Garrosa Gastona Gaudija, te Guillerma Canasa, koji je pod istragom zbog navodnog dopinga.

RIM - Napadač AS Rome Antonio Cassano (23) vjerojatno će u ljetnom prijelaznom roku napustiti rimski klub, budući da ga u svoje redove žele dovesti Juventus i Real Madrid. Juventus nudi 15 milijuna eura za Cassana, a Real tri milijuna više. No, Roma traži odštetu od 20 milijuna eura.

LONDON - Danski reprezentativni branič Per Kroldrup (25) napustio je Udinese, te je potpisao ugovor s engleskim nogometnim premierligašem Evertonom, koji će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

LONDON - Veznjak Stuttgarta Bjelorus Aleksander Hleb (24) dogovorio je sve detalje oko prijelaza u engleski Arsenal. Vrijednost transfera je 15 milijuna eura.

LYON - Napadač norveške nogometne reprezentacije, John Carew napustio je redove Bešiktaša i karijeru će nastaviti u francuskom prvaku Lyonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙