FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 18. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 18. lipnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Josip Čop imenovan je za novoga glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora, odlučeno je na 13. sjednici Vijeća HOO-a. Čop, koji je do sada obnašao dužnost v.d. glavnog tajnika, je izabran jednoglasnom odlukom u konkurenciji četiri protukandidata, od čega se jedan nije pojavio na razgovoru sa Komisijom, a jedan kandidat nije imao hrvatsko državljanstvo. Vijeće je usvojilo i prijedlog o sastavu sportske delegacije za XV Mediteranske igre u Almeriji od 24. lipnja do 3. srpnja, koja će ukupno brojiti 320 osoba, od čega 205 sportaša.

PINEHURST - Najbolji golferi svijeta okupili su se ovog tjedna u Pinehurstu u Sjevernoj Karolini, gdje se održava US Open, drugi ovogodišnji grand slam turnir. Nakon dva dana, odnosno polovice natjecanja, u vodstvu su trojica golfera, Amerikanci Olin Browne i Jason Gore, te branitelj naslova Južnoafrikanac Retief Goosen. Njihov učinak je 138 udaraca, što je za dva bolje od standarda igrališta. Uz Goosena, samo su još dva člana "velike petorke" u igri za naslov - Vijay Singh i prvi igrač svijeta Tiger Woods. Singh zaostaje za dva udarca za vodećima. Pobjednik prvog ovogodišnjeg grand slama US Mastersa Amerikanac Tiger Woods ima zaostatak od tri udarca.

LOS ANGELES - Novi trener NBA momčadi Minnesota Timberwolvesa je Dwane Casey, koji je proteklih 11 sezona bio u stručnom stožeru Seattle SuperSonicsa. Prije toga pet je godina bio izbornik košarkaške reprezentacije Japana, a isto toliko je proveo je u sveučilištu Kentucky kao pomoćni trener.

NEW YORK - U petak su nastavljeni pregovori čelnika košarkaške NBA lige i Udruženja igrača o novom kolektivnom ugovoru. Prema izjavama sudionika, došlo je do značajnog napretka u pregovorima. Najspornije stavke novog kolektivnog ugovora su ograničenje starosti novaka, pooštrena doping kontrola te trajanje igračkih ugovora.

BUKUREŠT - Novi trener rumunjskog nogometnog prvaka Steaue je Ukrajinac Oleg Protasov. Protasov će na mjestu trenera Steaue zamijeniti Talijana Waltera Zengu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙