FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 12.30sati.
ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 12.30 sati.

ALMERIA - Hrvatski boćar Ante Papak plasirao se u polufinale brzinskog izbijanja na Mediteranskim igrama u Almeriji. Papak je u četvrtfinalu ostvario četvrti rezultat sa 40 pogođenih boća, te će se za medalju boriti u srijedu u 11.30 sati kada je na rasporedu polufinale. Uz Papka polufinale su izborili Talijan Marco Ziraldo sa 42 pogotka, te Francuz Sebastien Grail i Slovenac Bojan Novak sa 41.

ALMERIA - Hrvatska gimnastičarka Tina Erceg zauzela je posljednje, osmo mjesto u finalu vježbe na tlu na Mediteranskim igrama u Almeriji. Erceg je za svoju vježbu u finalu dobila ocjenu 8.700. Zlato je osvojila Talijanka Vanessa (9.600), a srebro i bronca Francuskinjama Emilie Le Pennec (9.475) i Marine Debaueve (9.450).

ALMERIA - Hrvatski hrvač Josip Matković zauzeo je peto mjesto u kategoriji do 120 kilograma slobodnim stilom na Mediteranskim igrama u Almeriji. Matković je u četvrtfinalu tušem izgubio od kasnijeg pobjednika Egipćanina Hishama Mohameda, da bi u borbi za brončanu medalju sa 2-3 izgubio od Sirijca Akila Kahlija. Matković je poveo sa 1-0, da bi potom suci jedan bod koji je trebao pripasti našem hrvaču pripisali Sirijcu, a odlučujući bod koji mu je donio medalju Kahli je osvojio 15 sekundi prije kraja borbe.

NEW YORK - Australac hrvatskog porijekla Andrew Bogut izabran je kao prvi na ovogodišnjem NBA "draftu" održanom u Madison Square Gardenu u New Yorku. Boguta, 2.13 metara visokog centra, 20-godišnjeg studenta druge godine sveučilišta Utah kao prvoga na "draftu" izabrali su Milwaukee Bucksi. Drugi su birali Atlanta Hawksi koji su uzeli krilo Marvina Williamsa sa sveučilišta North Carolina, dok je treći birao Utah Jazz, te uzeo braniča sveučilišta Illinois Derona Williamsa.

Od hrvatskih igrača u prva dva kruga "drafta" izabran je samo branič Splita Roko Leni Ukić, i to kao 11. "pick" druge runde, ukupno 41. Ukića su angažirali Toronto Raptorsi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙