FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Studentski zbor protiv povišenja školarina

ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebuoštro se usprotivio povišenju školarina - žalosna postupka, posebnozbog toga kako se nametnulo i objašnjenja povišenja.
ZAGREB, 4. srpnja 2005. (Hina) - Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu oštro se usprotivio povišenju školarina - žalosna postupka, posebno zbog toga kako se nametnulo i objašnjenja povišenja.

U pismu rektorici Sveučilišta u Zagrebu, koje je danas dostavio Hini, predsjednik Studentskoga zbora Vedran Tare podsjeća, kad se govori o studentskim pitanjima u Senatu Sveučilišta u Zagrebu, da bi se prije svih trebalo razgovarati s predstavnicima Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu, jer oni predstavljaju sve sveučilištarce.

Pripomenuvši kako ne može shvatiti zašto je na sjednici Senata promijenjen dnevni red i uvrštena točka - povišenje školarina - te zašto je sjednica sazvana usred studentskih ispita, za koju su doznali dan prije održavanja, predsjednik Studentskoga zbora upozorava kako je to "sramota".

Po njegovim riječima školarine će se povisiti za 10 posto, a nitko točno ne zna zbog čega, a kako bi i znali, kako dodaje, kad je ponuđeno jedino objašnjenje da je to "preporučio Rektorski zbor".

Predsjednik Studentskoga zbora traži odgovor u što će se povišenje školarine utrošiti - u opremu ili plaće?

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙