FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebački Studentski zbor izabrao novog predsjednika

ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebački Studentski zbor (SZ)izabrao je na svoj redovitoj konstituirajućoj sjednici novogpredsjednika i potvrdio novu skupštinu, rekao je danas Hini dosadašnjipredsjednik skupštine Mario Žepić.
ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Zagrebački Studentski zbor (SZ) izabrao je na svoj redovitoj konstituirajućoj sjednici novog predsjednika i potvrdio novu skupštinu, rekao je danas Hini dosadašnji predsjednik skupštine Mario Žepić.

Za novog predsjednika SZ-a izabran je Vedran Pare s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, a za predsjednika skupštine Šime Višić s fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Sjednica Studentskog zbora održana je jučer, nakon redovitih studentskih izbora, održanih u siječnju i ožujku na kojima su studenti birali svoje predstavnike.

Žepić je odbacio tvrdnje nekih medija po kojima je sjednica sazvana na inicijativu premijera Ive Sanadera, nakon što je dosadašnji predsjednik SZ-a Petar Bezjak posjetio generala Mirka Norca koji je osuđen za ratne zločine.

Dodao je da je sjednica sazvana na inicijativu rektorice zagrebačkog Sveučilišta Helene Jasne Mencer, koja je željela pokrenuti studentsko organiziranje, nakon zastoja nastalog zbog ponavljanja izbora na PMF-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙