FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potraga ne nestalim mladićem se nastavlja

MAKARSKA/BAŠKA VODA, 4. srpnja 2005. (Hina)- Potraga za nestalim18-godišnjim češkim turistom, koji se jučer prije podne ispred BaškogPolja otisnuo na more na zračnom jastuku, do podne nije dala nikakavrezultat.
MAKARSKA/BAŠKA VODA, 4. srpnja 2005. (Hina)- Potraga za nestalim 18-godišnjim češkim turistom, koji se jučer prije podne ispred Baškog Polja otisnuo na more na zračnom jastuku, do podne nije dala nikakav rezultat.

Prema informaciji makarskog lučkog kapetana Josipa Kalajžića u potrazi za nestalim mladićem koji je bio gost u Hotelskom naselju Baško Polje su tri plovila lučke kapetanije, policijski gliser i helikopter.

U potrazi koja je nastavljena jutros u 5 sati pretražuje se Hvarski kanal. Vidljivost je vrlo dobra i more je mirno pa je lako zamijetiti sve što pliva na moru na udaljenosti i do 1000 metara, kazao je Kalajžić, ali na žalost potraga još ne daje rezultat.

Zračni jastuk koji je jučer pronađen u Hvarskom kanalu ispod vrha Velika Glava nije jastuk s kojim se mladić otisnuo na more, potvrdila je u Baškom Polju njegova majka.

Potraga se i dalje nastavlja, a u pomoć je pozvan i jedan makarski letač koji će nadlijetati prostor dijela hvarskog akvatorija, kazao je kapetan Kalajžić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙