FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stradao ronilac iz Raba

RAB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Nakon što je Nacionalnoj središnjici zatraganje i spašavanje na moru sinoć oko 21,35 sati javljeno da je kodRta Lun na Pagu nestao podvodni ribolovac Tomislav Tonca iz Rabaroneći na dah s puškom, jutros oko 8 sati pronađeno je njegovo tijelona površini mora kod otočića Dolin kod Raba.
RAB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Nakon što je Nacionalnoj središnjici za traganje i spašavanje na moru sinoć oko 21,35 sati javljeno da je kod Rta Lun na Pagu nestao podvodni ribolovac Tomislav Tonca iz Raba roneći na dah s puškom, jutros oko 8 sati pronađeno je njegovo tijelo na površini mora kod otočića Dolin kod Raba.

Sinoć odmah po dojavi, u potragu je krenula brodica Lučke ispostave Rab, a uskoro su se pridružili i lokalni podvodni ribolovci sa Raba, izvijestila je jutros glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Marina Halužan.

Na mjestu nezgode nađen je jedino ronilački pojas s olovom, a zbog mraka potraga je prekinuta i nastavljena odmah rano ujutro.

Nesretni ronilac jutros je pronađen, a brodica Lučke ispostave Rab tijelo je odvezlo u Rijeku kako bi se obavila obdukcija i utvrdili uzroci smrti.

Procjenjuje se da je stradali ronilac precijenio svoje mogućnosti, na što ukazuje odbačeni ronilački pojas sa olovom koji svjedoči da je pokušao izroniti ali bez uspjeha.

Ovo je već treći stradali ronilac ovoga vikenda na Jadranu, priopćila je Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstvao mora, turizma, prometa i razvitka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙