FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađen austrijski daskaš nestao u buri

GOSPIĆ/ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Austrijski državljanin J. K.,koji se sinoć po jakoj buri otisnuo na daskanje iz autokampa Straškona otoku Pagu, pronađen je danas živ i zdrav, doznaje se u Nacionalnojsredišnjici za traganje i spašavanje i Ličko-senjskoj policiji .
GOSPIĆ/ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Austrijski državljanin J. K., koji se sinoć po jakoj buri otisnuo na daskanje iz autokampa Straško na otoku Pagu, pronađen je danas živ i zdrav, doznaje se u Nacionalnoj središnjici za traganje i spašavanje i Ličko-senjskoj policiji .

Pronalazak austrijskog daskaša potvrdila je Hini glasnogovornica Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Marina Halužan koja je rekla da Austrijanac ima samo manje ozljede.

Nakon potrage u kojoj je sudjelovalo više brodova lučkih kapetanija iz Senja, Rijeke, Lošinja i Šibenika, kao i helikopter HV-a, pronašla ga je njemačka jahta na otočiću Škrda kod Paga, gdje je proveo noć, te ga prevezla u marinu Šimuni na Pagu.

Halužan je dodala da je potraga za njemačkim nautičarom, koji je jučer oko 20,30 sati pao u more nedaleko od otoka Ista, prekinuta u 18 sati zbog lošeg vremena a nastavit će se sutra ujutro.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙