FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 13,30 sati

ZAGREB, 3. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30sati:
ZAGREB, 3. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 13,30 sati:

ALMERIA - Hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš osvojila je zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji na MI u Almeriji. Boroš je u finalu pobijedila Talijanku Wenling Tan Monfardini 4-1 (11-6, 11-6, 11-5, 7-11, 12-10). Tenisačica Matea Mezak je u susretu za treće mjesto pobijedila Talijanku Stefaniju Chieppu 6-3, 5-7, 6-2, te je osvojila broncu.

ZAGREB/MUENCHEN - Hrvatski prvaci košarkaši Zadra u sezoni 2005/2006. igrat će u skupini B Fibina Eurokupa, a protivnici će im biti njemački Koeln, španjolska Gran Canaria i belgijski Leuven, odlučeno je današnjim ždrijebom u Muenchenu. U 1. kolu 25. listopada Zadar će na domaćem terenu igrati protiv Gran Canarije. Zatim ga očekuju tri uzastopna gostovanja, a u posljednja dva kola kod kuće igra protiv Leuvena i Koelna. U prvom krugu Eurokupa sudjeluje 32 momčadi, koje su podijeljene u osam skupina. Prvi krug trajat će od 25. listopada do 29. studenoga, a u drugi krug će ići dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

LIGNANO - Na središnjem trgu sportskog sela "Villaggio Turistico Ge.Tur" u Lignanu, u kojem se održava osmo izdanje Europskog olimpijskog festivala mladeži (EYOF), održana je kratka svečanost podizanja olimpijske zastave. Podizanju zastave prisustvovala je većina od 48 europskih reprezentacija koje sudjeluju na EYOF-u, među kojima i hrvatsko izaslanstvo. Večeras će se na Gradskom stadionu u Lignanu održati i svečano otvaranje Igara, dok će natjecanja početi u ponedjeljak. Od hrvatskih sportaša na borilišta prvi izlaze plivači, atletičari, odbojkašice, tenisači, te kajakaš Davor Kovač.

SINGAPUR - Članovi Međunarodnog olimpijskog odbora, koji su se okupili na sjednici u Singapuru, sljedećeg će tjedna, osim o domaćinu OI 2012., morati odlučiti i o sudbini 28 olimpijskih sportova. Naime, svaki sport koji pretendira na to da i dalje bude na programu ljetnih olimpijskih igara morat će dobiti povjerenje većine članova MOO-a. Tajno glasovanje će se održati u petak, 8. srpnja. Sportovi koji ne dobiju potporu većine neće biti u programu OI 2012. godine. Sportove koji ispadnu iz programa igara zamijenit će novi, a trenutno ih je pet na listi čekanja.

ZAGREB - Rezultati prvih utakmica 2. kola Intertoto kupa igranih u subotu:

Wolfsburg (Njem) - Sturm (Aut) 2-2

CFR Cluj (Rum) - Athletic B. (Špa) 1-0

Slaven Belupo (Hrv) - Gloria Bistrita (Rum) 3-2

Hamburger SV (Njem) - Pobeda (Mak) 4-1

Slovan L. (Češ) - Beitar (Izr) 5-1

Sigma (Češ) - Pogon (Polj) 1-0

Gent (Bel) - Zlin (Češ) 1-0

Ankaraspor (Tur) - Dubnica (Svk) 0-4

Saint-Etienne (Fra) - Xamax (Švi) 1-1

Lokeren (Bel) - Young Boys (Švi) 1-4

Varteks (Hrv) - Inter T. (Fin) 4-3

Deportivo (Špa) - Budućnost (SCG) 3-0

UTRECHT - Nogometaši Argentine do 20 godina osvojili su naslov svjetskih prvaka nakon što su u finalu u nizozemskom Utrechtu svladali Nigeriju sa 2-1 (1-0). Oba pogotka za Argentinu postigao je Messi (40-11m, 75-11m), dok je strijelac za Nigeriju bio Okbuke (53).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙