FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 1. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 1. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

ZAGREB - Zagrebački Dinamo i dalje je najbolje plasirani hrvatski klub na listi 350 najboljih svjetskih momčadi, koju sastavlja Međunarodna federacija za nogometnu povijest i statistiku. Dinamo zauzima 142. mjesto. Osim njega, na listi su rangirana još dva hrvatska kluba. Osvajač hrvatskog kupa Rijeka je na 218. poziciji, a najlošije je plasiran hrvatski prvak Hajduk, koji je 239. Na prvom mjestu nalazi se talijanski Inter, a slijede ga finalist Lige prvaka AC Milan i osvajač Kupa Uefe moskovski CSKA. Europski prvak Liverpool je tek 19., a momčad Barcelone, koja igra najljepši nogomet na svijetu, zauzima 34. mjesto.

ZAGREB - Od 2. do 9. srpnja u talijanskom gradiću Lignanu održat će se Olimpijski festival europske mladeži (EYOF), multisportsko natjecanje za mlade sportaše od 13 do 18 godina, na kojem će nastupiti 3.000 sportaša iz 48 europskih zemalja, među kojima i 56 hrvatskih sportaša. Na programu Igara je 11 sportova, a Hrvatska će imati svoje predstavnike u atletici (20), plivanju (16), judu (3), tenisu (2), gimnastici (1), biciklizmu (1) kajaku i kanuu (1) i odbojci (12).

LONDON - Zbog slabe posjete čelnici WTA-a odlučili su premjestiti završni turnir sezone tenisačica iz Los Angelesa u Madrid. Španjolski glavni grad ugostit će ženski Masters 2006. godine (7-12 studenoga).

SAN SEBASTIAN - Novi predsjednik španjolskog nogometnog prvoligaša Real Sociedada je 40-godišnji Miguel Fuentes. Baskijski klub prošlu je sezonu završio na 14. mjestu španjolskog prvenstva.

MEXICO CITY - U finalu južnoameričkog nogometnog Libertadores kupa igrat će dva brazilska kluba - Sao Paulo i Atletico Paranaense. Sao Paulo je u polufinalu eliminirao argentinski River Plate, pobijedivši u obje utakmice, a u četvrtak je finale izborio i Atletico Paranaense, koji je u uzvratnoj utakmici polufinala u gostima kod meksičke Guadalajare, pred 60.000 gledatelja, odigrao neodlučeno 2:2. U prvom susretu Atletico Paranaense je na svom terenu slavio sa 3:0. Prva finalna utakmica igrat će se 6. srpnja, a uzvrat je za tjedan dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙