FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Terme Čatež u Sarajevu otvorile termalnu rivijeru

SARAJEVO,1. srpnja(Hina) - Slovensko poduzeće "Terme - Čatež" otvoriloje u petak kompleks termalne rivijere kod Sarajeva za što je do sadauloženo približno 16 milijuna eura.
SARAJEVO,1. srpnja(Hina) - Slovensko poduzeće "Terme - Čatež" otvorilo je u petak kompleks termalne rivijere kod Sarajeva za što je do sada uloženo približno 16 milijuna eura.

Kompleks otvorenih i zatvorenih bazena s pratećim sadržajima, sličan onome kakav već postoji u Čatežu, investicija je čija bi ukupna vrijednost trebala iznositi tridesetak milijuna eura kada sljedeće godine bude dovršen i veliki hotelski kompleks.

Zvonko Krulc, direktor "Termi Ilidža", kako je naziv novog turističkog kompleksa u Sarajevu, istaknuo je prigodom svečanog otvaranja kako je to ujedno i najveća investicija u turizam u Bosni i Hercegovini ove godine.

On je istaknuo kako je krajnji cilj imati na Ilidži rekreativni kompleks koji će uz bazene te hotelske sadržaje imati i kongresni te cjeloviti wellness centar.

Do sada izgrađeni kapaciteti prostiru se na području veličine 15 hektara koje leži na prirodnim termalnim izvorima vode s temperaturom većom od 50 stupnjeva Celzijevih.

Kupališni kompleks zaprema više od pet tisuće i 600 četvornih metara vodenih površina.

Očekuje se kako bi godišnje ovaj turistički kompleks moglo posjetiti do pola milijuna ljudi.

Na svečanom otvaranju termalne rivijere na Ilidži bio je i slovenski ministar gospodarstva Andrej Vizjak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙