FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na regionalnom susretu na Bledu potpora Hrvatskoj

BLED,11. lipnja 2005.(Hina) - Predstavnici parlamenata Poljske, Češke,Slovačke, Mađarske, Austrije i Slovenije podržali su na sastankuodržanom u subotu na Bledu što skoriji početak pregovora Hrvatske sEuropskom unijom. (Hina) xfl ysb
BLED,11. lipnja 2005.(Hina) - Predstavnici parlamenata Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Austrije i Slovenije podržali su na sastanku održanom u subotu na Bledu što skoriji početak pregovora Hrvatske s Europskom unijom.

U jednom od zaključaka što su ih donijeli nakon što su im se u radu skupa pridružili predstavnici parlamenata Hrvatske, BiH, SiCG-a, Makedonije i Albanije, naglašeno je da bi Europska unija pregovore o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji trebala početi što prije.

Sudionici regionalne konferencije parlamenata država srednje i jugoistočne Europe založili su se i za nastavak procesa približavanja ostalih zemalja u regiji EU-u, te ocijenili da zastoj u ratifikaciji europskog ustava nakon referenduma u Francuskoj i Nizozemskoj, te odgoda u Velikoj Britaniji, ne bi trebale utjecati na proces širenja Europske unije.

(Hina) xfl ysb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙