FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OESS organizira ministarsku konferenciju o međudržavnoj pravosudnoj suradnji

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Organizacija za europsku sigurnost isuradnju (OESS) organizira 8. lipnja na Brijunima trilateralnuministarsku konferenciju o međudržavnoj pravosudnoj suradnji upostupcima za ratne zločine, priopćila je u srijedu Misija OESS-a uRH.
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Organizacija za europsku sigurnost i suradnju (OESS) organizira 8. lipnja na Brijunima trilateralnu ministarsku konferenciju o međudržavnoj pravosudnoj suradnji u postupcima za ratne zločine, priopćila je u srijedu Misija OESS-a u RH.

Kako je priopćeno, ministri iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije i Crne Gore sastat će se kako bi utvrdili aktivnosti koje je potrebno poduzeti kako bi se pojačala međudržavna pravosudna suradnja u svrhu nepristranog procesuiranja ratnih zločina.

Na konferenciji se očekuje usvajanje zajedničke deklaracije.

Trilateralna ministarska konferencija, kao i sastanak stručnjaka nakon nje, bit će zatvoreni za novinare, a nakon ministarskog sastanka bit će organizirana konferencija za novinare.

Konferenciji će nazočiti ministar pravosuđa BiH Slobodan Kovač, ministrica pravosuđa Federacije BiH Borjana Kristo, ministrica pravosuđa RH Vesna Škare Ožbolt, ministar za ljudska i manjinska prava Srbije i Crne Gore Rasim Ljajić, ministar pravosuđa Srbije Zoran Stojković i ministar pravosuđa Makedonije Željko Sturanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙