FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

USKOK: Šibenčanin dao mito za bolji štand na tržnici

ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - USKOK je danas optužio 44-godišnjegŠibenčanina da je sa 7.000 kuna pokušao podmititi direktora komunalnogpoduzeća u Vodicama kako bi za štand svoje sestre ishodio povoljnijemjesto na vodičkoj tržnici.
ZAGREB, 29. lipnja 2005. (Hina) - USKOK je danas optužio 44-godišnjeg Šibenčanina da je sa 7.000 kuna pokušao podmititi direktora komunalnog poduzeća u Vodicama kako bi za štand svoje sestre ishodio povoljnije mjesto na vodičkoj tržnici.

Šibenčanin Frane Jakelić optužen je da je sredinom ožujka ove godine od direktora vodičkog komunalnog poduzeća "Leć" Dragutina Roce zatražio uslugu i ispod spisa na radnom stolu ostavio 7.000 kuna mita. Od direktora je tražio da za obrt "Ramona S", u vlasništvu njegove sestre, promijeni ugovor o korištenju prodajnog štanda na vodičkoj tržnici tako da joj omogući povoljniju poziciju za prodaju. Na njegovu žalost, pošteni direktor je pokuša podmićivanja prijavio policiji.

USKOK-ov ured u Splitu je potom proveo istragu na temelju koje je Šibenčanina danas pred splitskim Županijskim sudom optužio za davanje mita.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙