FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

USKOK: Građevinar pokušao podmititi policajca sa 100 eura

ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Šibenski građevinski inženjer VilkoIvić (47) optužen je za davanje mita policijskom inspektoru od kojegaje za 100 eura tražio da mu ubrza rješavanje zahtjeva vezanog uzizgradnju stambene zgrade, izvijestio je danas USKOK.
ZAGREB, 15. lipnja 2005. (Hina) - Šibenski građevinski inženjer Vilko Ivić (47) optužen je za davanje mita policijskom inspektoru od kojega je za 100 eura tražio da mu ubrza rješavanje zahtjeva vezanog uz izgradnju stambene zgrade, izvijestio je danas USKOK.

Ivić je, kako tvrde u USKOK-u, mito ponudio 18. travnja u prostorijama PU šibensko-kninske, no voditelj Inspektorata unutarnjih poslova Milovan Kević novac je odbio, odgovorivši Iviću da će njegov zahtjev za izdavanje posebnih uvjeta zbog izgradnje stambene građevine na šibenskom predjelu Zaton-Srima biti riješen u zakonskom roku.

Policijski inspektor je Ivića potom prijavio USKOK-ovom uredu u Splitu koji je nakon istrage tamošnjem Županijskom sudu podnio optužnicu protiv Šibenčanina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙