FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe jačine, mokri i skliski kolnici

ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros slab i na cestamanema zastoja, a zbog mokrih i skliskih kolnika u Slavoniji, Gorskomkotaru, Lici, te mjestimično u sjeverozapadnoj Hrvatskoj treba vozitiopreznije, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros slab i na cestama nema zastoja, a zbog mokrih i skliskih kolnika u Slavoniji, Gorskom kotaru, Lici, te mjestimično u sjeverozapadnoj Hrvatskoj treba voziti opreznije, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Dionica čvor Sv.Rok-Zadar 2 na autocesti A1 Zagreb-Split, uključujući i tunel Sveti Rok, otvorena je za sav promet.

U tunelu Plasina, u smjeru Splita na 148. km iste autoceste, promet teče usporeno zbog radova kao i na dijelu autoceste između Vrpolja i Dugopolja, gdje se vozi jednim trakom zbog radova između vijadukta Podgrede i odmorišta Kozjak u dužini od 2 km (365.-367.km).

Zbog radova se vozi sporije i Jadranskom magistralom kod Šibenskog mosta, kao i njenom dionicom Solin-Split, preko mosta Jadro.

Na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju pojačanog prometa.

Zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz iz smjera Zagreba za Ivanić Grad premješten je 2 km prije i postavljena je privremena signalizacija. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Sl. Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za Zagreb mogu nesmetano uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način prometovanja biti će na snazi do 30. lipnja.

Zbog razminiranja cestovnog pojasa do 30. lipnja privremeno se zatvara cesta D56 u vremenu od 5 do 19 sati na dionici Kašić-Smilčić, ali promet se ipak propušta svaki puni sat po 15 minuta.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu GP Bajakovo i ulaz na Maeclju.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙