FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 24. lipnja

ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 24. lipnja.
ZAGREB, 23. lipnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 24. lipnja.

ZAGREB - "Liberalizacija hrvatskog telekomunikacijskog tržišta - godinu dana poslije" naziv je prezentacije koja će održati u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka. Na prezentaciji će sudjelovati ministar Božidar Kalmeta te državni tajnik za promet Dražen Breglec i pomoćnik ministra za poštu i telekomunikacije Darko Dvornik. Na skup su pozvani predstavnici Hrvatske agencije za telekomunikacije, telekomunikacijski operateri i davatelji usluga, proizvođači tk opreme, HGK, HEP-a, INA-e, Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Udruge Potrošač i predstavnici drugih ministarstava (12 sati, Prisavlje 14).

ZAGREB - U Hrvatskom fondu za privatizaciju (HFP) bit će otvorene ponude za dodjelu koncesije za pružanje usluga višenamjenske helikopterske službe na području Hrvatske. Također će biti otvorene ponude i za kupnju 62,15 posto dionica turističko-ugostiteljske tvrtke Vodičanka iz Vodica, čija je početna cijena bila 27,65 milijuna kuna. U međunarodnom natječaju za koncesije za višenamjensku helikoptersku službu HFP sudjeluje samo kao tehnička služba, budući će konačnu odluku o najpovoljnijem ponuđaču donijeti vladino povjerenstvo za organizaciju i koordinaciju tog projekta, na čijem je čelu potredsjednik Vlade Damir Polančec (14 sati, HFP, Ivana Lučića 6).

ZAGREB - Na završnom dijelu radionice TOP/CRO 2902 bit će izneseni podaci o dosad postignutom u ekološkoj poljoprivredi u Hrvatskoj, od usporedbe nacionalne legislative u Hrvatskoj s onom u EU, preko kontrole i certificiranja proizvoda, sustava povezivanja proizvođača, rezultata ispitivanja potrošača, do lanca prodaje ekoloških proizvoda i strategije razvoja ekološke proizvodnje (11 sati, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospdoarstva, Av. Vukovar 78).

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/4808 680

fax: 01/4808 822

e-mail: gospodarstvo&hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙