FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: festival hrvatskih kazališnih amatera

KARLOVAC, 17. lipnja 2005. (Hina) - Trima predstavama kazališnihamatera iz Kotoribe, Svetog Križa Začretja i zajednički iz Orašja iVinkovaca večeras je u Gradskom kazalištu "Zorinu domu" u Karlovcupočeo drugi dio 45. festivala hrvatskih kazališnih amatera uorganizaciji Hrvatskog sabora kulture i pokroviteljstvo Ministarstvakulture.
KARLOVAC, 17. lipnja 2005. (Hina) - Trima predstavama kazališnih amatera iz Kotoribe, Svetog Križa Začretja i zajednički iz Orašja i Vinkovaca večeras je u Gradskom kazalištu "Zorinu domu" u Karlovcu počeo drugi dio 45. festivala hrvatskih kazališnih amatera u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i pokroviteljstvo Ministarstva kulture.

Sutra i u nedjelju bit će prikazano još šest predstava amaterskih kazališta iz Koprivnice, Molva, Zagreba (2), Karlovca i Hvara, a smještaj za svih 140 sudionika organiziran je za sva tri dana da se ne bi događalo kao do sada da sami sudionici ne vide djela drugih ponajboljih skupina iz godišnjeg stvaralaštva, rekao je Goran Đurašević iz karlovačkoga Radnog odbora.

Na prvom dijelu Festivala potkraj svibnja je u Visu prikazano osam predstava u službenoj i i dvije izvan konkurencije: iz Splita, Visa, Karlovca, Zagreba, Garešnice i Sv. Ivana Zeline i Ivanova Sela, te Bjelovara i Kastva.

U ime Organizacijskog odbora Lenko Blažević je rekao je da će sve predstave iz službene konkurencije prvog i drugog dijela festivala biti u ravnopravnu položaju za proglašenje pobjednika.

U ime domaćina goste i sve sudionike 45. festivala pozdravila je zamjenica karlovačkog župana Marija Fićurin i zahvalila kazališnim amaterima na stvaralačkom trudu i zaželjela im uspjeh u radu.

Festival je priredio Hrvatski sabor kulture, uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙