FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dug Eurotunela prodan hedge fondovima

PARIZ, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Komercijalne banke potiho suprodale hedge fondovima i ostalim investitorima veliki dio od ukupno9,0 milijardi eura vrijednih zajmova operatera Eurotunnela, podzemneželjezničke linije koja povezuje Britaniju i Francusku, izvijestio jeu petak Financial Times.
PARIZ, 17. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Komercijalne banke potiho su prodale hedge fondovima i ostalim investitorima veliki dio od ukupno 9,0 milijardi eura vrijednih zajmova operatera Eurotunnela, podzemne željezničke linije koja povezuje Britaniju i Francusku, izvijestio je u petak Financial Times.

To znači da će hedge fondovi i osiguravajuće kompanije ubuduće igrati važnu ulogu u pregovorima o restrukturiranju tog operatera, suočenog s problemima u poslovanju, te u rješavanju pitanja dugova.

To izvješće objavljeno je uoči izbora na kojima će dioničari Eurotunnela u petak odabrati novog čelnika kompanije nakon što je prošloga tjedna Jean-Louis Raymond podnio ostavku na mjesto izvršnog direktora zbog neslaganja s predsjednikom kompanije Jacquesom Gounonom.

Dioničari će birati između njih dvojice a pobjednik na glasovanju obavljat će i dužnost izvršnog direktora i dužnost predsjednika kompanije te voditi pregovore s kreditorima o čemu ovisi opstanak kompanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙