FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Smanjenje dobiti Marks&Spencera

LONDON, 24. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Vodeći britanski maloprodajnilanac odjeće Marks&Spencer (M&S) pretrpio je u prošloj poslovnojgodini koja je završila krajem ožujka smanjenje dobiti prijeoporezivanja za 19 posto, na 618,5 milijuna funti (1,13 milijardedolara), objavila je u utorak ta kompanija.
LONDON, 24. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Vodeći britanski maloprodajni lanac odjeće Marks&Spencer (M&S) pretrpio je u prošloj poslovnoj godini koja je završila krajem ožujka smanjenje dobiti prije oporezivanja za 19 posto, na 618,5 milijuna funti (1,13 milijarde dolara), objavila je u utorak ta kompanija.

Izvršni direktor kompanije Stuart Rose, koji je preuzeo vodstvo u tom problemima pritisnutom maloprodajnom lancu prije godinu dana, izvijestio da je M&S na putu uspjeha, no da izgledi za poslovanjem i nadalje ostaju izazovni.

Njegovo poslovanje pogođeno je u proteklih nekoliko godina pojavom diskontnih lanaca maloprodaje koji su M&S ostavili da se bori s definiranjem svog imidža prema klijentima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙