FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UniCredito planira novu akviziciju

RIM, 16. lipnja 2005. (Hina/APA) - Talijanska banka Unicredito planiranakon pokrenutog spajanja s njemačkom HypoVereinsbank (HVB) noveakvizicije u inozemstvu a predsjednik izvršnog odbora Carlo Salvatoripotvrdio je da je pozornost banke usmjerena ponajprije na Rumunjsku.
RIM, 16. lipnja 2005. (Hina/APA) - Talijanska banka Unicredito planira nakon pokrenutog spajanja s njemačkom HypoVereinsbank (HVB) nove akvizicije u inozemstvu a predsjednik izvršnog odbora Carlo Salvatori potvrdio je da je pozornost banke usmjerena ponajprije na Rumunjsku.

U okviru seminara u Milanu Salvatori je naglasio da je UniCredito zainteresiran za rumunjsku banku CBR. Proteklih je mjeseci za tu rumunjsku banku zanimanje pokazala i Bank Austria Creditanstalt.

Proteklih su tjedana pregovori za Rumunjsku zapeli ali UniCredito je i dalje zainteresiran, dodao je Salvatori. "Bili smo zaokupljeni malo većom operacijom", objasnio je, aludirajući pritom na spajanje s HVB-om.

U Milanu u međuvremenu i dalje vlada veliko zanimanje za dionice UniCredita pa je njihova vrijednost u srijedu poslijepodne porasla za četiri posto na 4,4 eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙