FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Virovitica: utemeljeno Gradsko vijeće

VIROVITICA , 15. lipnja 2005. (Hina) - U Virovitici je danas održanautemeljiteljska sjednica Gradskog vijeća na kojoj je s 14 glasovaza, uz petero suzdržanih vijećnika, za predsjednicu Gradskog vijećaizabrana Željka Grahovac, a za njezinu zamjenicu Ankica Fijala, objeiz HDZ-a.
VIROVITICA , 15. lipnja 2005. (Hina) - U Virovitici je danas održana utemeljiteljska sjednica Gradskog vijeća na kojoj je s 14 glasova za, uz petero suzdržanih vijećnika, za predsjednicu Gradskog vijeća izabrana Željka Grahovac, a za njezinu zamjenicu Ankica Fijala, obje iz HDZ-a.

Virovitičko Gradsko vijeće čini deset vijećnika HDZ-a, pet vijećnika koalicije SDP-HSS-HNS, dva vijećnika HSP-a te po jedan vijećnik HSU-a i Nezavisne gradske liste Marijana Tomljanovića.

Na prvoj sjednici Gradskog vijeća za gradonačelnika je, uz pet suzdržanih vijećnika, ponovno izabran Ivica Kirin (HDZ). Uz gradonačelnika izabrano je i pet članova Gradskog poglavarstva: tri iz HDZ-a, jedan iz HSLS-a i jedan s Nezavisne gradske liste Branka Cara. Sedmog će člana Gradsko vijeće imenovati naknadno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙