FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Metkovića

METKOVIĆ, 7. lipnja 2005. (Hina) - U Metkoviću je danas održanakonstituirajuća sjednica Gradskog vijeća na kojoj je za predsjednikaizabran Mario Batinović, a za gradonačelnika Stipe Gabrić Jambo kojije tu dužnost obnašao i u proteklom mandatu.
METKOVIĆ, 7. lipnja 2005. (Hina) - U Metkoviću je danas održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća na kojoj je za predsjednika izabran Mario Batinović, a za gradonačelnika Stipe Gabrić Jambo koji je tu dužnost obnašao i u proteklom mandatu.

Za Batinovića glasovalo je 11 vijećnika s Nezavisne gradske liste Stipe Gabrića Jamba, dok je šest vijećnika, pet iz HDZ-a i jedan s Nezavisne gradske liste Stipe Paruna, bilo protiv.

Nakon što je dnevni red dopunjen s osam novih točaka, pet vijećnika HDZ-a napustilo je sjednicu, smatrajući da je dnevni red izborom predsjednika Gradskog vijeća iscrpljen.

Na prijedlog Odbora za izbor i imenovanja vijećnici su za potpredsjednika Gradskog vijeća Metkovića izabrali Ljubomira Rezića, a zatim je za gradonačelnika Metkovića izabran Stipe Gabrić Jambo.

Zahvalivši biračima na velikoj potpori i odazivu, gradonačelnik Gabrić Jambo izrazio je žaljenje što su vijećnici HDZ-a napustili današnju sjednicu metkovskog vijeća i pozvao ih da ubuduće budu konstruktivna oporba.

U metkovskom Gradskom vijeću od 17 vijećnika na proteklim lokalnim izborima 11 mandata osvojila je Nezavisna gradska lista Stipe Gabrića Jamba, pet HDZ i jedan Nezavisna gradska lista Stipe Paruna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙