FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.30 sati

ZAGREB, 11. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati:
ZAGREB, 11. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

LILLE - Europska nogometna federacija (UEFA) zabranila je francuskom prvoligašu Lilleu igranje europskih utakmica na stadionu Metropole de Villeneuve d'Ascq. Lille je ove sezone osvojio drugo mjesto u Le Championnatu, te tako izborio mjesto u Ligi prvaka, međutim domaće utakmice neće igrati na svom stadionu, koji se preuređuje, niti na stadionu de Villeneuve d'Ascq na kojem su igrali ove sezone jer ne zadovoljava UEFA-ine standarde. Postoji mogućnost da Lille svoje europske utakmice igra na stadionu Lens ili pak na pariškom Stade de France.

LONDON - Australski nogometni reprezentativac, Ahmad Elrich (24) karijeru će nastaviti u redovima engleskog premierligaša Fulhama. Posljednjih sezona Australac je bio član južnokorejskog Busan Icons, a za momčad sa Craven Cottage potpisao je ugovor na tri godine.

MADRID - Japanski nogometni reprezentativac i dosadašnji član talijanske Reggine, Shunsuke Nakamura (26) sve je bliže prelasku u jedan od španjolskih klubova. Najveći interes za ovog igrača sredine terena pokazali su Atletico Madrid i Deportivo La Coruna. Nakamura je u Regginu stigao prije tri godine iz Yokohama F-Marinosa.

AMSTERDAM - Susretima prvog kola A skupine u Nizozemskoj je započelo svjetsko nogometno prvenstvo U-20 reprezentacija. Na otvaranju turnira Benin i Australija odigrali su u Kerkradeu bez pobjednika 1:1, dok je Nizozemska pobijedila Japan 2:1.

MONTREAL - Španjolac Pedro de la Rosa, test vozač McLaren-Mercedesa, ostvario je najbrži rezultat na drugom slobodnom treningu uoči nedjeljne utrke svjetskog prvenstva formule 1, Velike Nagrade Kanade u Montrealu. Drugo mjesto pripalo je Brazilcu Ricardu Zonti, test vozaču Toyote, dok je treći bio vodeći u ukupnom poretku svjetskog prvenstva Španjolac Fernando Alonso (Renault).

MADRID - Vodećoj momčadi druge španjolske nogometne lige, Celti iz Viga oduzeta su tri boda toga što je u prošlom kolu za nju nastupio igrač koji nije smio. U 3:1 pobjedi Celte protiv Xereza nastupio je član njezine B momčadi Toni Moral, koji do toga trenutka nije sakupio 10 nastupa za prvu momčad što je morao prema pravilima Španjolskog nogometnog saveza (RFEF), pa su se Celtini suparnici za ulazak u prvu ligu, Alaves, Cadiz i Recreativo žalili RFEF-u. RFEF je poništio rezultat utakmice, te ju registrirao sa 3-0 za Xerez. Celta je zadržala vodeću poziciju.

RIM - Novi trener talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija je Delio Rossi, koji je prošlu sezonu završio na klupi Atalante. Rossi je u prvoj talijanskoj ligi vodio još i sastave Salernitane i Leccea.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙