FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena sajamska priredba "Proizvodi hrvatskog sela"

ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Četvrta po redu sajamska priredba podnazivom "Proizvodi hrvatskog sela" otvorena je danas na prostoruBoćarskog kluba Zrinjevac u Zagrebu.
ZAGREB, 11. lipnja 2005. (Hina) - Četvrta po redu sajamska priredba pod nazivom "Proizvodi hrvatskog sela" otvorena je danas na prostoru Boćarskog kluba Zrinjevac u Zagrebu.

Ova dvodnevna manifestacija mjesto je promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela - hrane, pića, proizvoda kućne radinosti i tradicijskog obrta, a cilj joj je potaknuti promociju i prodaju proizvoda hrvatskog sela. Riječ je o proizvodima koji imaju dodanu vrijednost i mogu biti konkurentni kako na domaćem tako i na inozemnim tržištima.

Na sajmu se predstavljaju mesne delicije, sirevi, med i proizvodi od meda, slastice i pekarski proizvodi, vina, rakije i eko proizvodi.

U sklopu sajma biti će održan i okrugli stol na temu "Kako legalno proizvoditi i prodavati proizvode hrvatskog sela", čiji je organizator Udruga "Proizvodi hrvatskog sela" koja će se prvi put i predstaviti na sajmu.

Jedan od ciljeva udruge je otvaranje prodajnog prostora u Zagrebu u kojem bi se prodavali proizvodi sa sela (drniški pršut, kulen, sir itd.), a pokaže li se u roku od godine dana da takva trgovina može opstati, planira se otvaranje novih. Trgovina u Zagrebu trebala bi početi s radom na jesen.

Uz tvrtku "Agrarno savjetovanje", organizator sajma "Proizvodi hrvatskog sela" je i Hrvatski zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu.

Organizatori očekuju da će sajam obići između 10 i 15 tisuća posjetitelja.

(Hina) xtp yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙