FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slavonski Brod: Sajam obrtništva, poduzetništva i poljoprivrede

SLAVONSKI BROD, 3. lipnja 2005. (Hina) - U Slavonskom Brodu danas jeotvoren Treći Sajam obrtništva, poduzetništva i poljoprivrede i 8.međužupanijska stočarska izložba, na kojem na oko 1500 četvornihmetara zatvorenog i otvorenog prostora Srednje škole "Matija AntunReljković" proizvode izlaže oko 160 obrtnika i poljoprivrednika izpet županija.
SLAVONSKI BROD, 3. lipnja 2005. (Hina) - U Slavonskom Brodu danas je otvoren Treći Sajam obrtništva, poduzetništva i poljoprivrede i 8. međužupanijska stočarska izložba, na kojem na oko 1500 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora Srednje škole "Matija Antun Reljković" proizvode izlaže oko 160 obrtnika i poljoprivrednika iz pet županija.

Otvarajući Sajam, brodsko-posavski župan Mato Dorić je istaknuo je kako je to još jedna prilika za predstavljanje potencijala poljoprivrede, poduzetništva i obrtništva Slavonije. Prilika je to i za upoznavanje s novim znanjima i tehnologijama važnim za razvoj stočarstva kao jednog od osnovnih strateških pravaca razvoja poljoprivredno-prehrambenih potencijala Županije, kazao je Dorić.

Predsjednik Županijske obrtničke komore Zvonimir Ćirić je rekao da je Sajam zamišljen i kao poticaj očuvanju i razvijanju tradicijskih obrta.

Tijekom trodnevnog održavanja sajma posjetitelji će moći i sudjelovati u izradi pojedinih proizvoda.

Podružnica Poljoprivredno savjetodavne službe Brodsko posavske županije organizira niz stručnih predavanja.

Tradicionalno Sajam završava u nedjelju predstavljanjem dosega i mogućnosti u stočarskoj proizvodnji na međužupanijskoj stočarskoj izložbi. Najuspješnijim uzgajivačima bit će uručena priznanja i nagrade.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙