FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Altpro nagrađena na beogradskom sajmu tehnike

BEOGRAD/ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Altprod.o.o. na beogradskom sajmu Tehnike i tehničkih dostignuća dobila jeposebno priznanje beogradskog sajma "Korak u budućnost" za svojproizvod senzora za detekciju prolaza željezničkog kotača.
BEOGRAD/ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka Altpro d.o.o. na beogradskom sajmu Tehnike i tehničkih dostignuća dobila je posebno priznanje beogradskog sajma "Korak u budućnost" za svoj proizvod senzora za detekciju prolaza željezničkog kotača.

Na sajmu Tehnika i dostignuća, koji se u Beogradu održava od 9. do 13. svibnja, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore sudjeluje 11 hrvatskih tvrtki, te u organizaciji Hrvatske obrtničke komore deset obrtnika. Sajam je okupio 1100 izlagača, od čega 600 inozemnih iz 42 zemlje.

Tvrtka Altpro d.o.o. drugu godinu uzastopno nagrađena je u konkurenciji više od 360 nominiranih tvrtki koje izlažu na sajmu, a nagrađena je za proizvod projektiran i proizveden kao rezultat isključivo razvoja vlastitim potencijalima i lansiran na tržište u potpunosti vlastitim snagama, izvijestili su iz Hrvatske gospodarske komore.

Senzor željezničkog kotača ZK24 dio je opreme korištene u okviru sigurnosnog sustava za željeznice. Trenutno u svijetu samo tri proizvođača proizvode takav proizvod.

Sam uređaj je najvažniji element u sustavu brojača osovina kao najvažnijeg i najpouzdanijeg sustava za osiguranje visokobrzinskog željezničkog prometa. Uređaj je već plasiran u Europi i Aziji, a planiraju se skori nastupi u Njemačkoj, Rusiji, SAD-u i Poljskoj.

Uređaj je certificiran i ispitan po najnovijim CENELEC EU harmoniziranim normama.

Kako se napominje, to je prvi proizvod namjenjen sigurnosti u željezničkom prometu na području regije jugoistočne Europe koji posjeduje certifikat o sukladnosti s europskim normama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙