FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pomoćnik ministra Grbac na skupu "Meble 2005"

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Na najvećem sajmu industrijenamještaja u Poljskoj Meble/Kuchnia/Domexpo sajmu 2005. u Poznanupredstavit će se 726 izlagača iz 23 zemlje nudeći kuhinje, kućninamještaj, stilizirani i ojastučeni namještaj, te tekstil, dekoracijei keramiku.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Na najvećem sajmu industrije namještaja u Poljskoj Meble/Kuchnia/Domexpo sajmu 2005. u Poznanu predstavit će se 726 izlagača iz 23 zemlje nudeći kuhinje, kućni namještaj, stilizirani i ojastučeni namještaj, te tekstil, dekoracije i keramiku.

U sklopu sajma održat će se znanstveni skup na kojem će 2. i 3. lipnja sudjelovati i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Ivica Grbac.

Na središnjem znanstvenom simpoziju Grbac će upoznati predstavnike poljskih drvoprerađivača, državnih institucija i resornog Ministarstva sa stanjem u hrvatskoj drvnoj industriji. Naglasak će biti na poduzetim i planiranim mjerama i aktivnostima u cilju revitalizacije hrvatskog drvnog sektora, te procesima u prilagodbi sektora zahtjevima europskog tržišta.

Predstavnici poljske drvne industrije i industrije namještaja predočit će ekonomsku situaciju u sektoru svoje zemlje, razvoj planiranih aktivnosti iz Strategije za drvnu industriju države Poljske. U okviru tog dijela simpozija, Grbac će imati priliku upoznati nazočne sa hrvatskom Strategijom razvoja industrijske prerade drva i papira, kojom se predlažu mjere i instrumenti, te oblikuju pretpostavke koje će potaknuti na izvoz i visoki stupanj finalizacije proizvoda od drva.

Također, biti će prezentirane Aktivnosti u procesu izrade Operativnog programa razvoja industrijske prerade drva kroz koje će se implementirati navedena Strategija razvoja, najavili su danas iz Ministarstva poljoprivrede.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙