FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PGŽ: Komadina ponovno župan

RIJEKA,10. lipnja 2005.(Hina) - Zlatko Komadina (SDP) ponovno ćeobnašati dužnost primorsko-goranskog župana, odlučeno je danas nautemeljiteljskoj sjednici Županijske skupštine.
RIJEKA,10. lipnja 2005.(Hina) - Zlatko Komadina (SDP) ponovno će obnašati dužnost primorsko-goranskog župana, odlučeno je danas na utemeljiteljskoj sjednici Županijske skupštine.

Za dožupane su izabrani Luka Denona (SDP) i Nada Turina-Đurić (HNS).

Predsjednik Županijske skupštine i u sljedećem će mandatu biti Marinko Dumanić (HNS), a za potpredsjednike su izabrani Sonja Brozović-Cuculić (SDP) i Ingrid Mrđen (HDZ).

Župan Komadina kazao je da očekuje zajedništvo u radu i vlasti i oporbe jer je u predizbornoj kampanji iskazana suglasnost o temeljni županijskim projektima. Dodao je da suradnju oporbe očekuje posebice u vezi s kapitalnim projektima koji se ostvaruju u suradnji s državnim tijelima.

Osmočlana koalicija SDP - HNS - IDS - HSS - HSU - LS - ARS - SDA osvojila je 22 od ukupno 41 vijećničkog mjesta u Skupštini Primorsko-goranske županije.

Koalicija HDZ - HD - HKDU - DC ima devet vijećnika, koalicija PGS - HSLS - Zeleni pet, HSP tri i Treći hrvatski blok (THB) dva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙